Για την πλοήγηση


Ψυκτικοί


Η εταιρεία μας TEXNIKOI ATTIKIS στη Γλυφάδα σάς παρέχει τη δυνατότητα επίλυσης όποιας βλάβης προκύψει στο κλιματιστικό ή το ψυκτικό μηχάνημά σας, χάρη στους έμπειρους εγκαταστάτες ψυκτικούς που διαθέτει.

Οι τεχνίτες ψυκτικοί της εταιρείας μας, TEXNIKOI ATTIKIS, ακολουθούν αυστηρά τις προδιαγραφές που απαιτούνται για την αποκατάσταση του κλιματιστικού - air condition και έχουν ως γνώμονα πάντα το συμφέρον του πελάτη.

Στην εταιρεία TEXNIKOI ATTIKIS γνωρίζουμε πως κάθε ψυκτικό μηχάνημα - κλιματιστικό είναι διαφορετικό και έχει τη δική του ιδιαιτερότητα, για τον λόγο αυτό οι άρτια καταρτισμένοι και εξουσιοδοτημένοι ψυκτικοί μας είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν την κάθε βλάβη που θα προκύψει στον κλιματισμό του χώρου σας  με την προσοχή που της αρμόζει.

Ενδεικτικά κάποιες από τις υπηρεσίες που παρέχονται από τους εξουσιοδοτημένους ψυκτικούς της εταιρείας μας, TEXNIKOI ATTIKHS, καθώς και μερικές από τις περιοχές που καλύπτουμε είναι:

Αναφορικά με τις μάρκες - φίρμες των κλιματιστικών που αναλαμβάνουν οι ψυκτικοί μας παραθέτουμε μερικές:

Hitachi – Daikin - Mitsubishi Electric - Mitsubishi Heavy – Gree – Samsung – Toshiba – Carrier – LG – Fujitsu – Panasonic – Sharp – Inventor - Haier

Psyktika TEXNIKOI ATTIKIS
Ψυκτικά TEXNIKOI ATTIKIS
Psyktika TEXNIKOI ATTIKIS
Ψυκτικά TEXNIKOI ATTIKIS